Welke soorten fotobehang bestaan er?

Luuk Meyer

Je hoeft alleen maar te zien wat er in de markt. Maar je moet nog steeds beslissen of je echt geïnteresseerd bent in het kopen. Dit bericht is mijn eerste advies, waarvan ik denk dat zal u helpen om te beslissen: Welk type foto behang vind je het leukst? In de afgelopen jaren heb ik veel interessante foto wallpapers op de markt. Dus, het is tijd om ze te verzamelen en een selectie die past bij uw behoeften te maken.

Er zijn twee soorten foto wallpapers die u kopen op de markt: gewone en ad hoc foto wallpaper. De volgende post gaat over foto wallpapers van "gewone" type. In dit bericht zal ik meer uitleggen over deze foto wallpapers en de redenen waarom ik denk dat ze zo populair zijn. 1. De basisfoto wallpaper 2. In tegenstelling tot Standaard Maat Fotolijst, kan het veel meer aan te bevelen ergo. Waarom je moet kiezen voor "gewone" foto wallpaper 3. Waarom is "ad hoc" foto wallpaper zo populair 5. De redenen voor het gebruik van deze foto wallpaper 6. De "waarom" achter foto behang in het algemeen 7. De foto behang voor mensen die een lage tolerantie voor felle kleuren (of de "fotografische vermoeidheid" ik verwijs naar) en dus liever meer subtiele en donkerder foto wallpapers 8. Mijn huidige foto wallpapers die ik graag de meeste 9. Is er een gemeenschap rond foto wallpapers? Sommige van mijn favoriete foto wallpapers 10. Foto's ik wou dat ik kon kopen in een winkel 11. Enkele van de redenen waarom ik denk dat het belangrijk is om foto's te nemen met je telefoon 12. Foto's die meer dan 12 " x 12" (en dat kan kleiner worden gemaakt als je wilt) 13. Foto's die je laten huilen en je verdrietig voelen als je ze te dicht bij je telefoon krijgt (of erger) 14. Foto's die ik van plan ben te maken met mijn telefoon 15. Foto's die ik heb toegevoegd aan deze lijst als ik vind ze interessant 16. Foto's die je afvragen wat ik nog meer kon kopen 17. Foto's die je gebruiken als achtergrond 18. Enkele van de beste en slechtste foto's op deze site 19. Ik heb een paar van mijn favorieten 20 verzameld. Alle foto's op deze website behoren tot de respectievelijke fotograaf 21. Deze blog bevat affiliate links naar foto wallpapers die worden gehost op een site van derden. Deze site maakt je ook om me te ondersteunen, dus als je van mijn foto's u overwegen om zich te abonneren, zodat u niet een van hen missen. Hartelijk dank :)

Deze site is gewijd aan een aantal redenen; om te pronken met mijn fotografie vaardigheden aan het publiek. Overweeg een internlinktestrapport. Ik ga je niet vertellen hoe je de beste foto wallpapers in Photoshop te maken. Ik wil je gewoon mijn manier laten zien om het te doen, wat je in een paar korte stappen iets heel speciaals voor jezelf kan geven. Ik heb de afgelopen maanden leren fotografie zo veel als ik kon en ik ben zo blij met hoe het kwam. Hier zijn enkele van de redenen waarom je zou moeten controleren op deze blog: