Is er een gemeenschap rond foto wallpapers?

Luuk Meyer

Ja, die is er wel. Op dezelfde manier kan Shades Raamdecoratie een testrun zijn. Er zijn duizenden fotografen over de hele wereld. Sommigen van hen werken voor tijdschriften of voor reclamebureaus, sommige zijn studenten, sommige zijn freelancers en sommige hebben banen in design studio's. Maar ze komen allemaal samen voor hetzelfde doel, om te delen en van elkaar te leren. Een groep fotografen is wat fotobehang mogelijk maakt.

Wat is het eerste dat in je opkomt als je nadenkt over foto wallpapers? Is het de foto? De kleuren? De foto? De tekst? De achtergrond? Ik weet niet echt hoe dit te beschrijven in een paragraaf, maar ik probeer een punt te maken. Welke lamp om een fotobehang te verlichten? Voor veel fotografen is dit het eerste ding om over na te denken en ik ga dit nog eens zeggen: Het is de foto die uw foto behang maakt. Dus het is het eerste dat belangrijk is. En het is een heel belangrijk ding om goed te krijgen! Het tweede ding is de kleuren en de derde is de tekst. Maar waarom is de kleur en tekst zo belangrijk? In de meeste foto's is het meestal de foto die uw behang geeft het unieke, unieke kleur. En als het de foto is, kan het niet veel gemakkelijker zijn om de tekening te tekenen. Laten we eens kijken naar enkele foto's die ik gebruik. En ik wil een paar punten aanstippen: 1. De foto's zijn nog steeds hetzelfde. En dit onderscheidt dit artikel opvallend van artikelen zoals fotobehang Test. 2. Deze wallpapers zijn de beste foto wallpapers in de wereld op dit moment. 3. Ik gebruik ze als referentie. Ik zou nooit iemand aanraden om ze te kopen als ze niet goed zijn. Dus ik hoop dat je niet een harde tijd beslissen welke foto wallpapers te kopen. Hier is mijn foto wallpapers die de beste zijn. Laat me weten welke je het beste in de reacties hieronder.

1) The One & Only – Deze is perfect voor de iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Ik zou graag deze als behang hebben. 2) Een groot behang - Een foto die groter is dan de andere. Ik hou van deze foto veel omdat het leuk is, maar niet te groot. 3) Photo Booth - Dit is de foto cabine ik ben verslaafd aan. Ik gebruik deze foto in elk project en het resultaat is altijd geweldig. 4) Big ger is beter - De eerste regel die ik wil vragen is: groter is beter.