Contact

Luuk Meyer

Neem contact met mij op

U posten op deze blog over alle beelden die u wilt delen met mij, maar ik zal niet na de foto als je het niet noemen als een bron op deze blog. Ik zou ook waarderen het krediet en link die u geeft aan deze blog. U bent van harte welkom om mijn foto's te gebruiken zonder toestemming, net als ik . Ik waardeer ook dat je van de beelden. Ik wil er zeker van zijn dat de beelden op mijn blog veilig zijn en geen materiaal bevatten dat geen deel uitmaakt van deze gemeenschap. Ik zal geen afbeeldingen te verwijderen, als je problemen in mijn foto's, neem dan contact met mij op en laat me weten wat je denkt. Bedankt!

Als je mijn foto's leuk vindt, kun je ze delen en gebruiken op elk sociaal netwerk. Als u een foto op uw blog wilt publiceren, doe het dan op een openbare pagina en vermeld mijn naam. Ik wil de resultaten zien!

Al mijn foto's zijn 100% originele foto's, met uitzondering van de foto van de kat van mijn vriend.

Ik sta altijd open voor suggesties, opmerkingen en andere vragen. U bent ook meer dan welkom om mijn Facebook-pagina te controleren, en als je een aantal goede vragen hebt, ben ik blij om ze voor u te beantwoorden. Je me ook volgen op Instagram, Twitter, Google en je mijn pagina ook leuk vinden op Reddit. Als je niet maken naar mijn workshop, maar je wilt meer van wat ik doe zien, zal ik laten zien een aantal nieuwe dingen op een workshop op de FotoHangar (FotoHangar-Langlaan 27) in Geylang, dat is een korte boottocht van mijn kantoor, dat is waar de blog zal worden gebaseerd: Voor uw gemak, de foto's op deze blog zijn uit mijn persoonlijke collectie , die op geen enkele wijze wordt gesponsord, onderschreven of aangesloten bij FotoHangar. In het geval dat sommige van de foto's zijn genomen tijdens mijn prive-shoots, u hun houders van auteursrechten hier, maar u ook contact opnemen met de eigenaren voor toestemming om een van hun foto's te reproduceren (vermeld het fotonummer als geschikt).

Opening Hours