About us

Luuk Meyer

Ik ben geboren in Duitsland en woon in Nederland. Ik ben de enige die in staat is om al mijn berichten te vertalen. Ik heb ook het genoegen gehad van het maken van een aantal geweldige gast post op andere blogs. Ik wil een poging doen om vragen te beantwoorden van de forums ook. Ik ben nog nieuw voor het forum gemeenschap en ben altijd bereid om terug te geven aan de gemeenschap.

Ik ben echt nieuw voor dit bloggen spul (ik was voor het eerst het leren van het internet in mijn tienerjaren), dus deze blog is het eerste wat ik heb gemaakt. Ik heb nog geen erg leuke website, dus dat zou me niet helpen. Tot nu toe heb ik samen een heleboel beelden uit de hele web. Ik zou graag voor het om te groeien tot meer foto's, evenals meer interessante berichten op te nemen, dus geef het een check-out. Dit is een zeer eenvoudige photoshop beeld, ik gebruikte de witbalans om het beeld een warme look te geven. Het beeld kan ook op zichzelf worden gebruikt.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van foto's van mijn omgeving te nemen, maar ik had niet de tijd of een camera met mij. Maar ik vond eindelijk de perfecte gelegenheid in deze prachtige kans die ik heb om mijn kennis te delen over de foto wallpapers die ik gebruik op mijn blogs.

Ik weet niet waar ik over ga schrijven, maar ik zal mijn best doen. Allereerst wil ik u bedanken voor uw prachtige feedback over mijn foto's op mijn blog. Hoe meer mensen die mijn foto's lezen en leuk vonden, hoe beter en sneller ik mijn fotobehang kan maken. Ik kan niet weg te nemen van de dank en waardering van uw opmerkingen, het geeft me echt vreugde om ze te zien. Ik zal altijd mijn best doen om goede foto's te maken. Ten tweede sta ik altijd open voor nieuwe suggesties over hoe de foto's op mijn blog te verbeteren, dus aarzel niet om me te schrijven als je iets hebt dat me zou helpen of de foto's van je keuze beter zou maken.

Ik heb veel ervaring omdat ik zelf foto wallpapers op Flickr, maar deze site is mijn eerste uitstapje in bloggen en ik voel me een heleboel mensen geïnteresseerd zijn in wat ik doe.

Ik heb gewerkt aan deze site voor twee jaar nu en het doel is om te kunnen bieden gratis foto's voor u allen te downloaden, genieten en gebruiken als u wilt. Als fotograaf is het iets wat ik altijd heb liefgehad en ben gepassioneerd over en ik hoop echt dat deze site kan dienen als een geweldige bron voor degenen die behoefte hebben aan hun foto's te delen met de wereld. Ik begon te doen gewoon een beetje van de foto wallpapers om mijn werk te presenteren en ik ben voortdurend groeiende dit project als ik meer en meer foto's. Ik zou graag uw opmerkingen en vragen horen over wat je wilt of niet leuk vindt over de site en hoe ik het verder kan verbeteren.

Toen ik deze blog in 2018 begon, had ik maar een paar berichten, dus ik heb mijn eigen Facebook-pagina gemaakt om mijn werk in uitvoering, mijn fotoachtergrond, mijn recensies enz. Het groeit nu zeer snel, en ik hoop echt dat het zal blijven groeien en zal uiteindelijk zeer beroemd op mijn muur! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vrienden om de gemeenschap te sluiten, en ik zou graag hebben u allen in de Blog voor een lange tijd te komen. En vergeet niet dat de gemeenschap is waar we zullen groeien en waar we gelukkig zullen zijn. Dus als je van mijn werk en wil me helpen om betere wallpapers te creëren, delen van de wallpapers, steun me om deze geweldige wallpapers mooier te maken, dan moet u mij volgen op Facebook en Instagram, zodat u altijd op de hoogte gehouden met wat er hier gaande is.